Broar - Massor med bra om Broar

Broar i Kåge

Broar i Kåge

Det finns tillsammans 5 byggföretag som kan hjälpa till med att bygga broar i Kåge där några av dessa byggfirmor har byggt flera mindre broar tidigare. Det kan vara svårt att hitta den bästa i Kåge på den brotyp eller brygga som ni vill bygga. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en person som är kunnig på broar och bryggor. Information och betyg om byggföretag som bygger broar i Kåge kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns fler byggföretag i Kåge kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet om de kan hjälpa er att bygga en bro över en liten å eller bäck. Innan du ringer till någon som håller på med broar bör du ha en idé om vilken typ av bro ni vill ha och vilka dimensioner bron ska ha. Bra info kan ni få om broar genom att kolla webbsidor från olika brobyggare.
Enklast att komma i kontakt med ett duktigt byggföretag som kan hjälp till att bygga er en bro i Kåge är att kolla med någon företagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Hjälp med att bygga broar i Kåge

P-o:s Traktor AB

Drängsmark 245

Waterjet Entreprenad Nord AB

Ostvik 120

Träkomponentgruppen Tkg, AB

Parhusgatan

Fastec Norra Västerbotten Bygg AB

Häggbärsgatan 47

JOFTI

Fjällboheden 10