Broar - Massor med bra om Broar

Broar i Kalix

Broar i Kalix

Det finns tillsammans 7 byggföretag som kan hjälpa till med att bygga broar i Kalix där några av dessa byggfirmor har byggt flera mindre broar tidigare. Det kan vara svårt att hitta den bästa i Kalix på den brotyp eller brygga som ni vill bygga. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en person som är kunnig på broar och bryggor. Information och betyg om byggföretag som bygger broar i Kalix kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns fler byggföretag i Kalix kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet om de kan hjälpa er att bygga en bro över en liten å eller bäck. Innan du ringer till någon som håller på med broar bör du ha en idé om vilken typ av bro ni vill ha och vilka dimensioner bron ska ha. Bra info kan ni få om broar genom att kolla webbsidor från olika brobyggare.
Enklast att komma i kontakt med ett duktigt byggföretag som kan hjälp till att bygga er en bro i Kalix är att kolla med någon företagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Hjälp med att bygga broar i Kalix

Kalix Bygg & Plåt Invest AB

Valhallavägen 25

952 31 Kalix

PartAB

Industrigatan 7

952 31 Kalix

Johanssons Bygg & Anläggning

Vitvattnet 16

952 93 Kalix

Hö Allbygg AB

Valhallavägen 55

952 31 Kalix

Englundshus AB

Järnvägsgatan 1

952 31 Kalix


Fler inom bygge av broar & bryggor i Kalix

Fastighets AB NiVi

Rudträskvägen 1

952 41 Kalix

Sandbergs Bygg & Rep

Bandvägen 20

952 36 Kalix